ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η μεταφορά των φορτίων αποτελεί πλέον μία περίπλοκη διαδικασία. Με την WTC όμως, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα, λόγω της υψηλής ποιότητας ανθρωποκεντρικών υπηρεσιών που παρέχονται και του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτει.

Η εταιρία μας, με το ισχυρό δίκτυο που διαθέτει και στα πλαίσια των ποιοτικών της υπηρεσιών, είναι σε θέση να προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες της μεταφοράς σας, τόσο ως προς την οικονομία και το χρόνο όσο και ως προς την ασφάλεια του φορτίου σας.

Προσφέρονται επίσης διεθνείς ολοκληρωμένες υπηρεσίες, θαλάσσιες, οδικές και αεροπορικές, επωφελείς ναύλοι, ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics συμπεριλαμβάνοντας την αποθήκευση, τη διανομή και τη διαχείριση του αποθέματος, ενώ ταυτόχρονα καλύπτονται και οι απαιτήσεις που υπάρχουν για εξειδικευμένα έγγραφα (τελωνειακές διατυπώσεις, άδειες και ασφάλειες φορτίων).

Το προσωπικό της εταιρίας μας βεβαιώνεται, κάθε στιγμή, ότι τα φορτία σας μεταφέρονται στο σημείο που επιθυμείτε όποτε εσείς το επιθυμείτε ενώ υπάρχει δυνατότητα διαχείρισης φορτίων κάθε μεγέθους και βάρους. 

   
 
110-112 Notara Str

Αγ. Σπυρίδωνος 23, 4ος όροφος, 185 35 Πειραιάς

Copyright © 2008, www.wtc.com.gr